Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ Posts

Την Κυριακή 26/11/17 τα τμήματα Πεζοπορίας και Ποδηλασίας του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε μια μοναδική εξόρμηση πεζοπορίας και ποδηλατικής βόλτας σε ένα απέραντο και συνάμα υπέροχο καταπράσινο, με οργιώδη βλάστηση τοπίο που θα μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές, στα πρώην βασιλικά κτήματα-Κτήμα Τατοΐου

 

Πληροφορίες
Ένα μέρος βγαλμένο από παραμύθι! Σε κάθε σου βήμα και μια ιστορία!
Το θερινό Ανάκτορο, τα βοηθητικά κτίρια, το βασιλικό κοιμητήριο, το ξενοδοχείο Τατοϊον, το οινοποιείο, η γεωργική και κτηνοτροφική μονάδα είναι μόνο λίγα από αυτά που θα δούμε σε μία εύκολη πεζοπορική διαδρομή μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος.
Στο τέλος της διαδρομής και αφού συναντηθούμε με την ομάδα με τα ποδήλατα θα περάσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας σε ένα υπέροχο ξέφωτο.
Μια εξόρμηση για όλους!

Τύπος διαδρομής: πεζοπορία – ποδηλατική βόλτα

 • Βαθμός δυσκολίας Α
 • Κόστος συμμετοχής 8 ευρώ
 • Ωρες πορείας περίπου 3
 • Ωρα αναχώρησης στις

07:30 από το Δημοτικό παρκινγκ Κερατέας,
07:45 από τον κόμβο Μακροπούλου,
08:00 από σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.


Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.6955 060365

 

Πεζοπορία

Η ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ανοίγει την κολυμβητική χειμερινή περίοδο 2017-2018 στο κολυμβητήριο Εκπαιδευτηρίων Νέας Γενιάς Ζηρίδη και υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές για πολλές βουτιές και εκμάθηση σωστής κολύμβησης.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο διαστάσεων 25 μέτρων της «Νέα Γενιά Ζηρίδη», μια πισίνα με άρτιες προδιαγραφές αυτόματης απολύμανσης (25μ, έξι διαδρομών) στην οποία τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανονισμοί ασφάλειας και υγιεινής, σε συνεργασία με την Δημόσια Σχολή Υγείας και ευρωπαϊκά πιστοποιημένο εργαστήριο αναλύσεων.

Κάθε Σάββατο η μετακίνηση θα γίνεται με Mini Bus.
Ώρα αναχώρησης στις 1 το μεσημέρι από το γυμναστήριο του 4ου δημοτικού σχολείου Κερατέας.

Το Δ. Σ. του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» και οι προπονητές θα σας περιμένουν από το Σάββατο 7 Οκτωβρίου,  προκειμένου να κάνουμε και φέτος την κολύμβηση τρόπο ζωής!

Πληροφορίες: 6955 060 365

 

Δελτία Τύπου Κολύμβηση

Την Κυριακή 17/9/17 το τμήμα Πεζοπορίας του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια μονοήμερη εξόρμηση πεζοπορίας στην διάσχιση ενός όμορφου φαραγγιού που ξεκινάει από τους Στρόπωνες και καταλήγει στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια.

Πληροφορίες
Καλωσορίζουμε την νέα σεζόν με μια εξόρμηση σε ένα εξωτικό καταπράσινο φαράγγι που θα μας οδηγήσει στην υπέροχη παραλία της ΧΙΛΙΑΔΟΥΣ!
Είναι ο πρώτος μας σταθμός για το φετινό ταξίδι εξορμήσεων στην πανέμορφη Ελλάδα μας!
Οι Στρόπωνες είναι ένα όμορφο γραφικό χωριό, πνιγμένο στο πράσινο, κτισμένο πάνω στην οροσειρά της Δίρφυς. Το χωριό απέχει 50 χλμ από την Χαλκίδα.
Ξεκινώντας απο τήν πλατεία του χωριού θα περπατήσουμε σε ενα σκιερό και πυκνό παραποτάμιο δάσος γεμάτο πλατάνια, καστανιές, φτέρες και τρεχούμενα νερά, λίγα αυτή την εποχή,που θα μας συντροφεύουν μέχρι λίγο πριν τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου!

 • Τύπος διαδρομής:διάσχιση
 • Βαθμός δυσκολίας Α
 • Κόστος συμμετοχής 18 ευρώ
 • Ωρες πορείας περίπου 4 – 4.5
 • Ωρα αναχώρησης στις

07:00 από το Δημοτικό παρκινγκ Κερατέας,
07:15 από τον κόμβο Μακροπούλου,
07:30 από σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.


Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.6955 060365

 

Απαραίτητος εξοπλισμός:

 • Σακίδιο μεσαίου μεγέθους
 • Άρβυλα ή μποτάκι ή αδιάβροχη γαλότσα
 • Άνετο μακρύ παντελόνι
 • Επιπλέον μπλουζάκι μακρυμάνικο, φανέλα και μια μικρή πετσέτα
 • Προαιρετικά, ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια τα οποία θα βρίσκονται στο πούλμαν σε περίπτωση που χρειασθεί να αλλάξουμε
 • Νερό
 • Σνακ (σάντουιτς – σοκολάτα – φρούτο)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

Πεζοπορία

5 μαγευτικές διαδρομές από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο 2017!

ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΤΡΟΠΩΝΩΝ -ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΟΥΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

17/9/2017

ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΤΡΟΠΩΝΩΝ -ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΟΥΣ   Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

Ενα εξωτικό καταπράσινο φαράγγι που θα μας οδηγήσει στην υπέροχη παραλία της Χιλιαδούς,είναι ο πρώτος μας σταθμός για το φετινό ταξίδι εξορμήσεων στην πανέμορφη Ελλάδα!
Ξεκινώντας απο την πλατεία των Στροπώνων θα περπατήσουμε σε ενα σκιερό και πυκνό παραποτάμιο δάσος γεμάτο πλατάνια, καστανιές και φτέρες που θα μας συντροφεύουν μέχρι λίγο πριν τη παραλία.
Τύπος διαδρομής: Διάσχιση
Βαθμός δυσκολίας Α
Ωρες πορείας περίπου 4-4,5
Σήμανση καλή.
ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ

8/10/2017

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ

Ν.ΑΧΑΙΑΣ

Πεζοπορία στο πλανήτη των τρεχούμενων νερών και των πανύψηλων πλατάνων!
Μια υπέροχη διαδρομή στις πηγές του Αροάνιου ποταμού που διασχίζει ενα μαγεμένο δάσος θα μας οδηγήσει στο απίστευτα παραμυθένιο Σπήλαιο των Λιμνών!
Ενα σπάνιο δημιούργημα της φύσης!
Βαθμός δυσκολίας Α
Ωρες πορείας περίπου 3,5
Σήμανση καλή
ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ-ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ

5/11/2017

ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ-ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.

Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Η Ανοπαία ατραπός είναι το μονοπάτι, μυστικό πέρασμα που υπέδειξε ο Εφιάλτης στον Πέρση Αυτοκράτορα Ξέρξη ώστε να καταλάβουν τα νώτα των Ελλήνων.
Ξεκινά απο Ασωπό ποταμό και  καταλήγει στις Θερμοπύλες!
Βαθμός δυσκολίας Α
Ωρες πορείας περίπου 5
Τύπος διαδρομής:Διάσχιση
Σήμανση καλή
ΕΛΑΤΗ-ΒΥΤΙΝΑ

3/12/2017

ΕΛΑΤΗ-ΒΥΤΙΝΑ

Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Μια μοναδικής ομορφιάς διαδρομή που ακολουθεί το παρόχθιο μονοπάτι του Μυλάοντα ποταμού για να οδηγηθούμε  στο πετράδι του Μαινάλου,τη Βυτίνα!
Η διαδρομή αποτελεί το 4ο μέρος του Μαίναλον trial,μιας συνολικής διαδρομής 75χλμ που συνδέει συνολικά 9 χωριά!
Βαθμός δυσκολίας Α
Ωρες πορείας περίπου 3 -3,5
Τύπος διαδρομής: Διάσχιση
Σήμανση καλή
ΔΙΟΝΥΣΟΣ -ΔΑΣΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑ

10/12/2017

ΔΙΟΝΥΣΟΣ -ΔΑΣΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑ

Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ

Στολισμός Χριστουγέννιατικου Δένδρου!
Μια πανέμορφη διαδρομή σε ενα υπέροχο δάσος που βρίσκεται δίπλα μας!
Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε απο ψηλά τις παραλίες της Κακή Θάλασσας και Πόρτο Ράφτη!
Ενδιάμεσα θα στολίσουμε με φυσικά υλικά ενα Χριστουγεννιάτικο Δένδρο!
Βαθμός δυσκολίας Α
Ωρες πορείας περίπου 4
Τύπος διαδρομης:Κυκλική

Πεζοπορία

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Στο πλαίσιο της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση και η έγκριση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες εκλογές μελών Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπρόσθετα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες συγκρότησης σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που προέκυψε από τις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης.

Η νέα σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου: Αγγελική Κοντογιάννη

Αντιπρόεδρος: Βασιλική Βασιλείου

Γραμματέας: Σταματίνα Πρίφτη

Ταμίας: Γεώργιος  Αθανασίου

Γενικός Έφορος: Νικόλαος Λιούμης

Το απερχόμενο ΔΣ καλωσορίζει να νέο συμβούλιο, του εύχεται καλή επιτυχία και δεσμεύεται να συνεχιστεί η προσπάθεια και η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα στην βάση την περαιτέρω διάδοση των αθλητικών ιδεωδών και ανάπτυξης της αθλητικής κουλτούρας στην περιοχή μας.

Το απερχόμενο ΔΣ

 

Κράτα το

Δελτία Τύπου

O Αθλητικός Όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» συγχαίρει τις Αθλήτριες του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής καθώς και τις προπονήτριες Αγγελική Μάρκου και Σοφία Σαντή για την πολύ καλή τους παρουσία στο E.G.O. STARGYM CONTEST FOR ALL την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017.

Το «μικρό τμήμα» (ηλικίες έως 6 ετών), επέστρεψε στην Κερατέα με το 1ο Βραβείο – ΧΡΥΣΟ μετάλλιο καλύτερης ενδυμασίας για το πρόγραμμα ” 101 Dalmatians Cruella de Vil” από το Παλαί του Δήμου Γαλατσίου στα πλαίσια του E.G.O.STARGYM CONTEST.

Το διαγωνιστικό μέρος έγινε βάσει των κανονισμών της F.I.G. (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής) όπως αυτοί προσαρμόστηκαν για τα Ελληνικά δεδομένα με μορφή κώδικα. Το E.G.O.STARGYM CONTEST αποτελεί επίσημη πανελλήνια εκδήλωση Γυμναστικής που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) και το Φιλογυμναστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ»

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους γονείς των μικρών μας αθλητριών που βρίσκονται κοντά μας κάθε φορά και ιδιαίτερα για την σημερινή επιτυχία θα πρέπει να γίνει αναφορά στην ουσιαστική συμβολή των κυριών:  Μαρία Μπαρμπαλιά, Λίνα Γκίκα και Μαρία Αντωνίου που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ – face painting των κοριτσιών.

Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

 

Ρυθμική Γυμναστική

Μέσα σε μια πανηγυρική, εορταστική, ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του αθλητικού έτους 2016-2017 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε παρουσίαση των τμημάτων του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» καθώς και επιδείξεις από τα τρία τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Στην συνέχεια έγινε σε όλες τις αθλήτριες απονομή τιμητικών επαίνων για την συμμετοχή τους και ακολούθησε ένα κέρασμα από εκλεκτά γλυκίσματα που πρόσφεραν γονείς των κοριτσιών.

Τις απονομές των επαίνων πραγματοποίησαν οι προπονήτριες κ. Μάρκου Αγγελική και κ. Σαντή Σοφία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα τμήματα Ρυθμικής θα συμμετάσχουν φέτος σε 5 Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής:

 • TO ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΪΟΥ 2017  ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (WIN FOR LIFE FESTIVAL OF GYMNASTICS)
 • ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ
 • ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΟ 17ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
 • ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΟ EGO STAR GYM FESTIVAL ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ
 • ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΟ COSMOGYM 2017 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Εξαιρετικά σημαντική είναι η υποστήριξη που μας παρέχει στις μεταφορές των αθλητών του ομίλου ο Δήμος Λαυρεωτικής προκειμένου τα τμήματα να μεταβούν στα Φεστιβάλ αυτά.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης και για την πολύ επιτυχημένη χρονιά του τμήματος Πεζοπορίας το οποίο κατά την φετινή χρονιά πραγματοποίησε συνολικά 10 διαδρομές/εξορμήσεις με συνολικές συμμετοχές 500 ατόμων, 120 χιλιόμετρα διαδρομής που αντιστοιχούν σε 50 ώρες πεζοπορίας!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα μας αυτή την χρονιά, την DOW ΕΛΛΑΣ, την ΠΕΤΡΟΛΙΑΓΚΗΣ Β. – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, τον ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ καθώς και τους φωτογράφους Ασημάκη Παν. & Ιακωβάτο Χρήστο (PHOTO-SPIRIT) για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Ο Αθλητικός Όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση ξανά τον Σεπτέμβρη!

 

Uncategorized Δελτία Τύπου Καλαθοσφαίριση Κολύμβηση Πεζοπορία Ρυθμική Γυμναστική

Ο Αθλητικός Όμιλος ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ σας προσκαλεί στην καλοκαιρινή γιορτή μας

“ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ”

που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/6/2017 & ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας

 

Με τιμή

το Δ.Σ.

Δελτία Τύπου Καλαθοσφαίριση Κολύμβηση Πεζοπορία Ρυθμική Γυμναστική

Ενθουσίασαν με την εξαιρετική παρουσία τους οι μικρές αθλήτριες της ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ στο Win For Life Festival of Gymnastics του Δήμου Ν.Ηρακλείου που έλαβε χώρα στο Κλειστό Ηρακλείου Αττικής «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» με το σύνθημα “Αθλητισμός και Εθελοντισμός Κερδίζουν τη Ζωή”

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν δυο τμήματα με τα προγράμματα “RED TANGO” και “RHYTHM AND JAZZ” και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα και εξαιρετικά σχόλια για την εμφάνισή τους.

Το μεγάλο τμημα παρουσίασε μια εναλλακτική προσέγγιση του χορού «Τάγκο» μέσω της Ρυθμικής Γυμναστικής και το μεσαίο τμημα μας ταξίδεψε στο μουσικάλ «Chicago»

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια της Κερατέας που για ακόμα μια φορά ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους καθώς στις προπονήτριες Αγγελική Μάρκου και Σοφία Σαντή!

Ρυθμική Γυμναστική

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των 5 Φεστιβάλ Γυμναστικής που πρόκειται να συμμετάσχουν τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Ακολουθώντας την ιδέα και τη φιλοσοφία της μαζικής άθλησης, τα Φεστιβάλ απευθύνονται σε όλο τον αθλούμενο κόσμο χωρίς διακρίσεις. Αποτελούν γιορτές Γυμναστικής για όλους, ενισχύουν τη χαρά της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας και της προσπάθειας.

Ακολουθούν σε χρονολογική σειρά τα φεστιβάλ που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι μικρές μας Αθλήτριες.

-1-

WIN FOR LIFE FESTIVAL OF GYMNASTICS

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΪΟΥ 2017  ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το πλέον παραδοσιακό Φεστιβάλ Γυμναστικής, που εδώ και πολλά χρόνια διοργανώνει ετησίως ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, έχει εδώ και καιρό αφήσει τα σύνορα της πόλης έχοντας γίνει θεσμός για όλη την Αττική. Μας περιμένει όλους να ζήσουμε στιγμές ξεχωριστές !

-2-

4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Είναι μια πρωτοβουλία της Ολυμπιονικης Ειρηνης Αινδιλη να αναπτύξει την Γενική Γυμναστική. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή γενικής γυμναστικής που έχει γίνει στην Χαλκίδα εκφράζοντας τη φιλοσοφία, ότι ‘’Η Γυμναστική είναι δικαίωμα για ΟΛΟΥΣ’’, αφού ενισχύει τη χαρά της συμμετοχής και της ομαδικής εμπειρίας και της προσπάθειας.

 

-3-

17ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στο Λαύριο είναι η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της Ανατολικής Αττικής με πολλά τμήματα και συμμετέχοντες.

 

-4-

EGO STAR GYM FESTIVAL ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Ο χώρος διεξαγωγής της διοργάνωσης θα είναι η κεντρική σάλα του Παλαί του Δήμου Γαλατσίου. Το E.G.O.­STARGYM CONTEST είναι η μοναδική επίσημη πανελλήνια εκδήλωση Γυμναστικής που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) και το Φιλογυμναστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ»

 

-5-

COSMOGYM 2017 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το “COSMOGYM Festival & Contest” αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση γυμναστικής για όλους, αλλά και το μεγαλύτερο indoor event που διεξάγεται στην Ελλάδα.

Περισσότεροι από 6.000 αθλητές, αθλήτριες και αθλούμενοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο “COSMOGYM Festival & Contest”, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου στο Περιστέρι.

 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Λαυρεωτικής για την υποστήριξη που μας παρέχει στις μεταφορές των αθλητών του ομίλου.

Ρυθμική Γυμναστική