Πεζοπορία

shaded-dividing-line

00

H πεζοπορία είναι μια φυσική δραστηριότητα που χρησιμοποιεί το περπάτημα ως μέσο, με σκοπό την ψυχαγωγία, την εκγύμναση και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης του ανθρώπου. Πεζοπορία είναι η κίνηση στο βουνό και μέρη που γενικά χαρακτηρίζονται βατά (μονοπάτια κλπ). H πεζοπορία απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, αφού αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους και ηπιότερους τρόπους άσκησης.

Το τμήμα πεζοπορίας του Αθλητικού Ομίλου  ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ  απευθύνεται σε όσους αγαπούν την πεζοπορία και την περιπλάνηση στη φύση. Στόχος του τμήματος  είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όλους εκείνους που έχουν κοινό πάθος με το περπάτημα και την περιπλάνηση, στο βουνό, στα ποτάμια, και ακόμη στις πόλεις και στις γνωστές και άγνωστες αρχαιότητες.

Μία μοναδική δραστηριότητα που οδηγεί σε νέους προορισμούς, χαρίζει υγεία και εγγυάται εικόνες μαγευτικής ομορφιάς που κάθε συμμετέχων θα χαράξει στη μνήμη ή στη φωτογραφική του μηχανή. Η δραστηριότητα υλοποιείται όλες τις εποχές του χρόνου και μπορεί να είναι ολιγόωρη  ή πολυήμερη. Για να λάβει κάποιος μέρος σε μία μονοήμερη ή πολυήμερη απλή πεζοπορία το μόνο που χρειάζεται είναι ψυχική και σωματική υγεία. Για τις πιο απαιτητικές πεζοπορίες απαιτείται καλή φυσική κατάσταση.

Ηλικίες:10-65χρονών.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 695  506 0365

Η συμμετοχή σας στις πεζοπορίες του Ομίλου Νίκη Κερατέας προϋποθέτει την αποδοχή και υπογραφή της κάτωθι αίτησης.

PDF_icon

shaded-dividing-line

Πληροφορίες για το τι πρέπει να έχει μαζί του ένας πεζοπόρος μπορείτε να βρείτε εδώ

shaded-dividing-lineshaded-dividing-line

shaded-dividing-line

Φωτογραφικό υλικό από τις πεζοπορίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μπορείτε να δείτε εδώ

shaded-dividing-line