«ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΒΕΡΕΣΤ 8.848m»

H «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ», ο Αθλητικός Όμιλος «ΝΙΚΗ» Κερατέας και το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο Λυκείου Κερατέας, σας προσκαλούν την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, Κεντρική Πλατεία Κερατέας) για την εκδήλωση με θέμα: “Έλληνες στην κορυφή του Έβερεστ 8.848m”.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
•Προβολή ταινίας για την ανάβαση των ορειβατών Αντώνη Συκάρη , Mike Ευμορφίδη στο ψηλότερο βουνό του κόσμου (διάρκειας 43’).
•Συζήτηση με τον ορειβάτη Αντώνη Συκάρη.

Στην ταινία παρουσιάζεται έντονα πως ο άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει τα όρια του και να επιτύχει το όνειρο του. Ταυτόχρονα δίνει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στα παιδιά ή και μεγαλύτερους να προσπαθήσουν να πετύχουν τους δικούς τους στόχους και πώς το όνειρο συνδυασμένο με την προσπάθεια μας οδηγεί στην επιτυχία.
Ο Αντώνης Συκάρης ασχολείται 29 χρόνια με την ορειβασία και την αναρρίχηση στην Ελλάδα και σε 17 χώρες του εξωτερικού. Υπήρξε αρχηγός 9 αποστολών, έχει 32 ορειβατικές αποστολές σε όλο τον κόσμο , 550 ορειβατικές και αναρριχητικές διαδρομές. Έχει τιμηθεί με βραβεία από το Υπουργείο Αθλητισμού και την Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.